Drømmesymbol Gade

dreams-gade-1

Hvis du drømte om en gade kan det være et vigtigt symbol! Måske var din drømmegade én fra din barndom, dér hvor du plejede at lege og det kan indikere, at du skal se på nogle ting fra din opvækst. Hvis du drømte at du gik ned af din gade, så læg mærke til din kropsholdning og din måde at gå på. Gik du målbevidst? Slentrede du? Drømmen kan henvise til vigtige ting du skal til at udføre, og nye veje du skal gå.

Naturligvis kan gaden være i din drøm fordi du skal fra et sted til et andet, men i drømme er alle fysisk love ophævet og har du brug for at komme fra et sted til et andet kan du gøre det uden at bevæge dig fra det ene sted til det andet. Du kan også flyve, eller som i dette tilfælde gå via en gade, men i så fald har gaden en betydning. Det er på samme måde som i en film. Det vi ser undervejs viser sig senere at have en betydning. Intet er tilfældigt, eller blot fyld.

Så spørgsmålet er hvorfor du kan huske gaden. Hvorfor lagde du mærke til denne del af drømmen. Kan du huske gaden har den en betydning for tolkningen. Føl derfor efter hvad der var karakteristisk for gaden – var der massevis af mennesker?, mennesketomt?, var gaden stejl?, snoet?, snævrede den ind?

Se også: Faret vild | Fortiden | Forældre | Rendesten | Vejrforhold

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.