Drømmesymbol Gift

dreams-gift

Forskellige slags gifte kan hentyde til forskellige måder man forgifter sig selv eller andre på. Giftens art vil sige noget om på hvilken måde og i hvilken grad det er forgiftende. Tænk på hvilken type gift der var tale om  og hvem giften var tiltænkt.

Gift er et middel til at rydde folk af vejen, så du må vurdere om der findes mennesker du for tiden er meget vred på. Eller er det en side i dig selv du synes forpester/forgifter dit totale udtryk. Se på de andre symboler der kommer i drømmen, og se også på dine følelser i forbindelse med drømmen.

I tidens løb er giften fra frøerne blandt andet blevet brugt til at gøre indianernes giftpile giftige. Når pilen ramte fjenden, ville vedkommende med det samme fryse midt i sin bevægelse og efter kort tid dø. Denne farvestrålende frø på størrelse med en tommefingernegl er ganske farlig og interessant nok er andre meget giftige dyr ligeledes ganske smål. Fx søhvepsen, der har verdens stærkeste gift, er en gennemsigtig gople på blot et par cm!

Du forgifter en anden – Du har lyst til at udrydde noget, løse en konflikt.

Du pønser på at forgifte en anden – Du søger efter en løsning på en udfordring.

Du bliver forgiftet – En latent fare

Se også: Frø | Fælde | Hævn | Laboratorium | Slange | Selvmord | Advarsel

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.