Drømmesymbol Indkøb, shopping

dreams-shopping

Drømme hvor penge indgår fortæller om dine aktiver. Hvor stærk du er rent fysisk og psykisk, dit menneskelige overskud, hvordan dit selvværd har det, dine følelsesmæssige aktiver – Og hvorledes du forvalter disse aktiver.

Går du på udsalg er du således ude for at shoppe efter nogle af de nævnte aktiver, du er på jagt efter disse, men hvorfor forgår det på udsalg? Hvorfor er du på udsalg blandt alle de andre udsalgssøgende og ikke inde i en eksklusiv butik hvor en ekspedient personligt betjener dig? Var det dig selv der holdt udslag er det sikkert en hentydning til at du sælger dig selv for billigt.

Drømme om at gå på udsalg, forbruge, købe noget, kan også handle om hvorledes du forholder dig til forbrugssamfundet, hvor alle styrter ud for at få det seneste nye, alle synes at have økonomisk overskud. Det kan være svært at følge med og selv hvis du har råd, kan det være at du ikke billigere at den væsentligste eksistensberettigelse i det vestlige samfund er at være forbruger. I Shop, therefore I am – står der på indkøbsposer og det synes at være det overordnede mantra – måske synes du ikke det burde være således – måske er der en søgen efter noget mere oprigtigt?

Drøm om at anskaffe noget er dog også ganske direkte. Du indkøber noget bestemt. Hvad er det som du køber? Tingen skal bruges til et eller andet, og det er dette behov som drømmen sandsynligvis peger hen imod.

Se også: Udsalg | Penge | Sælger

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.