Drømmesymbol Sælger

dreams-shopping-salger

De fleste af os har ikke megen fidus til sælgere. De prakker os alt muligt på som vi slet ikke har brug for, eller som er det rigtige til os. Men sælgere er også som oftest yderst velformulerede, ikke bange for at råbe op og tiltrække sig opmærksomhed. Endvidere er der mange sælger som tjener ret gode penge og får mulighed for at komme langt omkring.

Så de fleste menneskers følelser overfor sælgere er blandende. På den ene side kan vi jo godt lide dem og har måske lidt ondt af dem. Sælgerne skal jo sælge til os. Vi er altså dem som kan sige ja eller nej. Smække røret på eller bede dem om at forsvinde.

Hvis du var sælger i din drøm, hvad solgte du så? Dig selv, et produkt som du kunne stå inde for eller noget som du bare skulle af med? Hvilken pris fik du, for meget, for lidt? Hvilken sammenhæng er der mellem det som du solgte i drømmen og så dig selv, dit eget liv, eller din omgangskreds? Solgte du ud af dig selv? Er drømmen en henvisning til at du bliver nødt til at indgå kompromiser? Hvis en anden solgte noget til dig, hvad var det så reelt han solgte? Og hvorfor købte du det? Blev du forledt, blev du presset, eller var du glad for dit køb?

Sælgerens rolle var tidligere meget tydelig, men i dag er denne rolle pakket ind i beskrivelser som bankrådgiver, finansiel rådgiver – og det kan derfor være svært at gennemskue hvornår nogle egentlig reelt vil hjælpe og rådgive dig, og hvornår de egentlig bare vil have tjene nogle penge på at få dig til at gøre et eller andet. Ergo kan din drøm have noget at gøre med om du nu også kan stole på dem som rådgiver dig.

Se også: Indkøb | Lommeregner | MarkedUdsalg | Penge | Prisseddel | Professioner | Svindler

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.