Drømmesymbol Madras

Drøm om madras

Drøm om en madras betyder at du tænker på madrassen, men den er jo en normalt del af en seng, og husker du kun madrassen fra din drøm har det en årsag og betydning. Tidspunkter hvor vi lægger mere mærke til madrassen end sengen er fx. når madrassen er smidt på lossepladsen, eller når madrassen udgør sengen fx i et fattigt hjem, en narkobule og lign.

Vi forbinder også madrassen med sex og hvis madrassen i sig selv er ualmindelig blød eller fast. Fakirens madras med spidse søm i den ene ende af spektret og prinsessen på ærten med hendes tyve madrasser i den anden ende. Hvad din drøm om madras peger imod finder du ud af ved at se på helheden af din drøm og hvilken rolle som madrassen havde i din drøm.

Det er ikke sikkert at det er madrassen i sig selv om er dit vigtigste drømmesymbol. Var madrassen beskidt efter menstruation er dette det egetlige drømmesymbol. Alternativt den person som lavede menstruations pletten. Er madrassen på lossepladsen repræsentere den formentlig dig selv og losseplads er dit vigtigste drømmesymbol. Kig således efter hvad det var ved madrassen som havde betydning i din drøm. Var det dens udseende, dens placering, etc.

Se også: Fjeder | Hængekøje | Losseplads | Møbler | RedeSeng | Sengekammerat | SexSoveværelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.