Drømmesymbol Mose

Drøm om mose

Drøm om en mose og en sump har mange lighedspunkter. Dog er drøm om sump typiske præget af alle de farer som lurer i sumpen – krybdyr, slanger, krokodiller, etc. Mens drøm om en mose hovedsagelig typisk handler om fodfæste. Når man bevæger sig igennem en mose aner man ikke om man ved næste skridt vil sidde fast eller falde i et hul.

Dette er typisk drømmens hovedbudskab når man drømmer om en mose. Hvor er der fast grund under fødderne? Hvem kan jeg stole på?, hvilken vej skal jeg tage? Hvor er de skjulte huller og hvad er det som kan hjælpe mig eller som udgør en fare på min vej igennem mosen?

Det kan være et projekt du står overfor, det kan være nogle venskabelige forbindelser. Det kan være i forretningsmæssig sammenhæng. Du står overfor et eller andet som er repræsenteret som en mose. Og da mosen er plumret og farlig er drømmen således en advarsel. Pas på.

Hvis drømmen hovedsagelig handler om din tur igennem mosen skal du kigge på hvad det er som hjælper dig fremad og hvad det er som gør at du må gå en omvej, hænger fast. Dette repræsentere hvad der i dit vågne liv hhv. hjælper og forhindre dig i at nå et eller andet.

En mose dannes ved at der først er en sø. Den fyldes op af dødt plantemateriale m.m. Mosen bliver således et vedvarende sumpet vådområde.  Det er hverken sø eller fast land. Mosen udgør stor fare da man kan synke i mosen og have meget svært ved at komme op igen. Når man kigger på mosen er den dog oftest idylisk og fredfyldt. Men dog rummer den stor fare. Siger det dig noget?

Se også: KlisterKviksand | Sump

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.