Drømmesymbol Sump

Drøm om sump

En sump er et ganske usikkert miljø. Du kan ikke se hvor du sætter dine fødder. Ved næste trin ryder du måske i et hul eller sidder fast. Endvidere lurer talrige farer rundt om dig. Slanger, giftige planter, krybdyr. Du er helt på fremmede grund og har slet ikke kontrol over dine omgivelser. Siger det dig noget?

Står du i drømmen foran at skulle krydse en sump for at komme videre, er tolkningen den samme. Forude ligge et minefelt, et fremmede land hvor du er i fare. Det som kan true dig er mangfoldigt, men hvad er det egentlig som din rejse, din færd over sumpen repræsenterer? Har du noget med i din rygsæk? Følges du med nogen? Hvad er du på vej væk fra og hen imod?

Tænk over disse spørgsmål og du vil finde ind til hvad det nærmere er som er truet – din økonomi, dit helbred, din karriere, et venskab, etc. Tænk også over sumpen som en adskillelse. Der er noget på den ene side af sumpen og noget på den anden side. Hvad er det du vil opnå med at forcere sumpen?

Hvis drømmen hovedsagelig handler om din tur igennem sumpen skal du kigge på hvad det er som hjælper dig fremad og hvad det er som gør at du må gå en omvej, hænger fast. Dette repræsentere hvad der i dit vågne liv hhv. hjælper og forhindre dig i at nå et eller andet.

Se også: KlisterKviksand | Mose

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.