Drømmesymbol Paris

Drømmesymbol Paris

Afgørende for fortolkningen er drømmerens personlige forhold til og kendskab til det, der drømmes om. Eller sagt på en anden måde, så er tolkningen af hvad en by betyder for tydning af din drøm helt afhængig af hvad du har af kendskab, relationer og associationer til byen.

Drømmer du om et bestemt land, by eller sted skal du undersøge hvad du forbinder med dette sted. Så hvad forbinder du med Paris? : Eiffeltårnet, mode, franske elegante kvinder, snobbet, noget rart, noget beskidt, eller noget helt andet? Din opfattelse af Paris og drømmens nærmere indhold vil være afgørende for hvad Paris symboliserer i drømmen.

Der er en grund til at din drøm foregår på et bestemt sted, et bestemt tidspunkt. Hvad du end lægger specifikt mærke til i din drøm har en betydning for tolkningen. Steder, hvor drømmen foregår er således ikke blot en baggrundskulisse for den egentlige handling. Hvis du specifikt har lagt mærke til et sted i drømmen, så er det formentlig dette sted, som bør benyttes som udgangspunkt for tolkningen. Hvad du end har fundet på af handling er måske sekundært.

Eksempelvis du er på toilettet og når du åbner døren er du i Paris. Her er det ikke så meget handlingen “at tisse på et toilet”, der har betydning for tolkningen, men mere at det forgår i Paris. Der er altså noget omkring “Paris” eller hvad du forbinder med Paris, som din drøm forsøger at sporer dig ind på.

Se også: Lande | Sprog | Byer

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.