Drømmesymbol Peber

Drøm om krydderi, peber

Peber kan være sød eller skarp i smagen afhængig af oprindelse, men det er én og samme plante, der producerer både sorte, hvide og grønne peberkorn. Sort peber er de umodne bær, som tørres og bliver mørke. Til hvid peper lader man bærrene modne, fjerner den yderste skal og tørrer bærrene, hvilket giver en mindre aromatisk, stærk smag. Grønne peberkorn er umodne bær. Selvom de grundlæggende har den samme smag, som tørret sort peber, er de også skarpe, næsten syrlige i smagen.

Hvad peber betød i din drøm afhænger helt af dets udseende, dets placering og mængde. Hvis der var for meget peber og du kom til at nyse er det en henvisning til noget du bør tage dig i agt overfor. Hvis mængden af peberet gjorde således at de andre smage druknede, er det ligeledes en henvisning til noget, der fylder for meget, eller noget som forsøger at få den afgørende magt, indflydelse.

Peberet ændre karakter når det knuses, pulveriseres. Her kommer dets stærke lugt frem og det breder sig i luften på samme måde som når vi knuser andre krydderier som fx. hvidløg eller rusker lidt op i myntebusken. Drømmen kan således være en hentydning til at der er noget du gerne ser åbenbares, noget som du gerne vil have afdækket.

Se også: Dække bord | KrydderierMad og drikke | Madlavning | Middag | Salt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.