Drømmesymbol Salt

Drømmesymbol Salt

Salt er en vigtigt og basalt fornødenhed for menneskets krop og organisme. Drømmen kan antyde, at du forværrer en situation i et forsøg på at forbedre den, – at du måske kommer salt i såret. Måske er du i en situation i dit vågne liv, hvor du spænder ben for dig selv for tiden, i dit vågne liv?

Hvordan repræsenterede saltet sig? indtog du saltet, kan det betyde at din krop har brug for salt, kastede du saltet bort, er der måske noget basalt i dit liv, som du fornægter dig selv. Prøv at finde flere symboler, og husk drømmen når du vågner.

Salt, der optræder som en saltsø, en salt ørken – Betydning er at noget kan ikke gro. Noget har vanskelige livsvilkår. Salt, der optræder som en bunke salt – Betydningen er overskud, der er et område hvor du har samlet til bunke, hvor der nu er muligheder for at udfolde sig. Oversaltet mad – Betydningen er at noget eller nogen søger at dominere et område. Søger at trænge ind på et område, og her overskygge alle andre synspunkter, muligheder.  Det kan dog også betyde at du selv er igang med at ødelægge noget ved at være for frembrusende, for stædig og ikke lade der være plads til andre.

Se også: Dække bord | HavetKrydderierMad og drikke | Madlavning | Middag | Peber

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.