Drømmesymbol Skøjteløb

Drømmen symboliserer den bevægelsesfrihed og den dejlige fornemmelse, det giver at løbe på skøjter, og symbolikken er ikke ulig det at flyve. Men drømmen kan også henvise til at du “skøjter” let hen over problemer og ikke bruger tid nok til at løse konflikter? Drømmen kan dog også hentyde til dette at bevæge sig på “tynd is”, at du tager nogle risici i dit vågne liv. Nærhedes af is, som er frosset vand, antyder at der er tale om dine følelser, og du bør spørge dig selv om der er en sammenhæng. Har du gjort dig kold som is, for at distancere dig fra problemer og konflikter, der gør så ondt at du er nødt til at “skøjte let henover dem”?

Men tilbage til udgangepunktet, skøjteløb symboliser ofte at du nyder friheden og at kunne bevæge dig i flydende og lette bevægelser. Skøjtedans taler om et kerativt følelsesmæssigt talent. SÅ du bør have alle de nødvendige aspekter inde i din tolkning. Hvis isen var ved at smelte, kan det være at dine følelser er ved at nå et gennembrud. Men hvis du faldt igennem isen eller blev våd og kold, må du se drømmen som en advarsel. Hvem var du sammen med? Hvordan var vejret? Hvilken årstid var det? Var du skøjteprinsesse/prins? Høstede du store bifald fro dit løb? I hvilken tilstand var isen, tyk og bærende? Tynd og skrøbelig? Prøv at besvare ovennævnte spørgsmål, for at få den rette tolkning af drømmen, og husk også din sindsstemning og dine følelser da du vågnede.

Se også: Is, Sne, Slud | Årstider | Opdagelse | Ski | Frost | Glide | Flyve

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.