Drømmesymbol Stilhed

Drøm om stilhed

Stilhed er fravær af noget. Der er ingen stemmer, ingen vind, ingen lyde. Ergo er stilhed fravær af et eller andet. Er der helt stille i skoven er det fravær af dyr. Er der helt stille i lokalet er det fravær af stemmer og larm. Det som forårsager stilheden er det interessante for tolkningen af din drøm.

Er der helt stille i huset eller på kontoret, på gaden du går i drømmen? I så fald er drømmen sikkert et udtryk for at du føler dig isoleret. Er der nogle som du ikke har det godt med for tiden Er der helt stille i skoven, ingen lyde af dyr eller vind i træerne? Igen er dette udtryk for at du føler dig isoleret, afskåret fra noget. Du ved jo godt at dyrene er rundt omkring i skoven, men de gemmer sig åbenbart fra dig og er helt stille. Find ud af hvad det er som forårsager stilheden og du vil finde ud af hvad det er som du er isoleret fra, udelukket fra.

Det er dig som selv bestemmer i din drøm. Hvis du derfor finder på at kontoret skal være helt stille kan det – foruden den ovenfor omtalte isolation, udelukkelse – også skyldes at du ikke rigtig gider dit arbejde, et projekt. Som at tage en glasklokke over hovedet hører du ganske enkelt ikke efter hvad der foregår. Dette er i så fald udtryk for at der er noget du ikke rigtig orker. Fx et projekt, nogle kollegaer, nogle holdninger, synspunkter.

Drømmen er i så fald blot udtryk for at du bør tillade dig selv at sige fra. Tillade dig selv ikke at høre efter når du ikke gider. “Flinkeskolen” må gerne holde lidt pause. Dem som læsser alting af på dig, må midlertidigt finde andre steder at komme af med deres beklagelser, brok, sladder, mv.

Se også: Alarm | Fejde | Instrumenter | Kropsfunktioner | Larm | LugtMagt | Musik | Score | Stemmer | Støvsuger | Tale

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.