Drømmesymbol Støvsuger

Drøm om at støvsuger peger overraskende ofte ikke imod det at gøre rent, men mere på at lyden fra en støvsuger tiltrækker opmærksomhed. Mangler du opmærksomhed, anerkendelse? Endvidere forhindre lyden fra støvsugeren andre i at føre en normal samtale så de må gå udenfor hvis de fx skal tale i telefon. Føler du at dit råderum bliver invaderet og du således har brug for at skabe lidt plads omkring dig? Det at få andre til at forlade de områder hvor du støvsuger kan også pege på at du ikke bryder dig om at de er i disse områder, at du gerne vil have disse områder for dig selv. Det er derfor interessant at se på hvem der evt. måtte forlade lokalet da du støvsugede og hvem som blev tilbage.

At støvsuge i en drøm kan også pege på det man umiddelbart forbinder hermed, nemlig at gøre rent, rydde op, rengøre. Så hvad var det du støvsugede og hvem havde gjort det beskidt?

Se også: Badehus | Badekar | Lugt | Oprydning | Pisk | Rengøring | RenlighedRod | Sauna | Sex | Snavs | Stilhed | Vaske | Vaskemaskine

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.