Drømmesymbol Teleskop

Drøm om teleskop

Med en kikkert eller et teleskop kan du indstille skarpt på eller forstørre et bestemt område. Dette er sikkert et område at dit liv som trænger til ekstra opmærksomhed. Så hvad var det du kiggede på med din kikkert? Og hvilket område i dit liv symboliserer det? Var det et teleskop var det jo ud i rummet du kiggede. Måske en søgen efter noget højere end dig selv, noget åndeligt? Måske også et råb om hjælp fra de højere magter? Er der noget som du virkelig mangler hjælp til, eller som du er kørt fast i?

Det interessante er også hvad du betragtede igennem teleskopet. Lurede du på stjernerne, eller var teleskopet peget imod andre folks vinduer, lurede du fra et højhus og ned på gæsterne på stranden, i en park? Hvad du betragtede er interessant for tydningen af drømmen. Og hvis det du kiggede på var noget du godt kunne besøge – stranden, mennesker i en park, etc. – hvorfor betragtede du så på afstand? Hemmeligholdelse af din viden?

Se også: Afstand | Detektiv | Krympe | Kikkert | Mikroskop | PlaneterUdkig

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.