Drømmesymbol Detektiv

drom-detektivSandsynligvis handler drømmen om, at du søger sandheden. Det kan være omkring dig selv, din egen indre sandhed i forhold til dit emotionelle mønster, men drømmen kan også opmuntre dig til at stole på din intuition. Lytte til den og tage den alvorligt. Opdagede du at noget ikke stemte overens i drømmen? Var det små detaljer der gjorde dig skeptisk?

En detektiv er en der opdager sandheden, måske henviser drømmen dig til at gå på opdagelse i dit eget sind? Tænk på dine følelser da du vågnede. Var du skeptisk? Urolig? Er der noget i dit vågne liv der giver dig anledning til at nære mistro? Prøv at huske andre symboler i drømmen.

En detektiv kan også være af den mere barske type såsom James Bond, eller Philip Marlowe – hvilken type detektiv var du i drømmen? Havde drømmen mere at gøre med selve karakteren end den havde at gøre med at opdage noget?

Det er meget almindeligt at vi i drømme mistænker andre for noget. Dette er din underbevidsthed som forsøger at få dig i tale. Formentlig har du ret i din mistanke. Du er på en måde blevet forrådt skønt du ikke kan finde håndgribelige beviser på det i dit vågne liv. Drømmen er en opfordring til at gå videre med din undersøgelse, ikke at negligere din fornemmelser og formodninger.

Se også: Frygt | Fælde | Hemmelighed | Kode | LaboratoriumMikroskop | Mistanke | Sandhed | Jalousi | Spion | ProfessionerTestQuiz 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.