Drømmesymbol Quiz

dreams-gaede-3

I en quiz bliver du testet eller du tester andre. En quiz indebærer som oftest også en præmie. Deltager du i quizzen på grund af præmien? Og hvordan klarer du dig i quizzen? Taber du stort, eller er du lige ved at vinde og så taber du. Eller er vi henne hvor du svarer rigtigt på alt og ikke får en præmie? Hvor og hvordan du deltog i quizzen vil have betydning for den nærmere tolkning.

Måden hvor du forstår dette drømmesymbol er ved at stille en række hv-spørgsmål. Hvorfor blev quizzen afholdt? Hvem var tilskuere? Hvad var præmien? Hvor foregik quizzen? Sådanne spørgsmål leder dig nærmere hen på betydningen.

Blot at konstatere at hvis du drømmer om en quiz eller at deltage i en quiz så betyder det sådan og sådan. Svar af denne kalibrer kan naturligvis ramme plet, på samme måde som at blind høne også finder korn, men drømmetydning er al for værdifuld til at du bør lade dig nøjes med sådanne svar. Dine drømme indeholder vigtige budskaber til dig og ved at forstå dine drømme, vil du forstå dig selv og dit liv bedre.

Se også: Dommer | Domstol | Eksperiment | TestBøger Detektiv | Eksamen | Forhindring Labyrint | Gåde | Bøger  |  Præmie | Kode | Konkurrence | Ønskeopfyldelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.