Drømmesymbol Test

dreams-gaede-2

Hvad blev du testet i og af hvem? Og hvordan havde du det med testen? Var du bange, nervøs, ovenpå? Hvorfor blev du testet, var det noget du selv havde meldt dig til eller var det en ufrivillig test? En test ender op med et resultat, en evaluering, måske en præmie. Hvilken betydning havde udfaldet af testen i drømmen? Er du usikker på dig selv? Er du bange for at blive afsløret? Har du noget som du skjuler? Prøv at dykke lidt ned i hvad du eventuelt er bange for at blive afsløret i.

Det kan også være at du reelt gerne vil testes, fordi du synes du rummer noget mere end det som andre umiddelbart er opmærksomme på. Prøv derfor også at kigge lidt nærmere på om alle dine færdigheder har mulighed for at blomstre. At drømme om at du klarede en intelligensprøve, kunne afspejle din oplevelse af formåen på dit arbejde, i dit forhold, eller på et andet område af dit liv – Hvad bestod intelligensprøven i?

Se også: Dommer | Domstol | Eksperiment | Bøger Detektiv | Eksamen | Forhindring |  Quiz | Labyrint | Gåde | Bøger  |  Præmie

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.