Drømmesymbol Aggression

dreams-aggresivVrede vækkes når vi føler os manipuleret med eller på anden måde bliver overset, misbrugt eller forrådt. Vrede er en sund reaktion på usunde ydre forhold.

Hvis aggressive impulser ikke får andet afløb, kan de vende sig mod dig selv, således at du kan blive selvdestruktiv. Drøm om aggression kan symbolisere en undertrykt vrede, en vrede du ikke får formidlet og drømmen kan opfordre dig til at vise denne vrede for at frigøre dig selv. Eller er du ganske enkelt vred og aggressiv på dig selv? Har du gjort noget du fortryder? Bemærk dine følelser når du vågner. Hvis det er andre mennesker, der udviser aggression mod dig, bør du se på dagsrester, og forsøge at se om der er en sammenhæng; om der faktisk er  grund til at være vred på dig.

Vrede er – hvis den får det sunde udtryk og afløb hurtigt – en sund følelse, der kan virke vældig styrkende. Men vrede og aggression dækker ofte over andre følelser, som kan være svære for dig at udtrykke: At du f.eks. er såret, krænket, ked af det. Det er derfor vigtigt at du ser på aggressionens udtryk i drømmen, og hvorfra den stammer.

Se også: Angribe | JordskælvKrig | Vold | Vrede | Slagsmål

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.