Drømmesymbol Ansigt

dreams-ansigtHvilket ansigt så du? Var det dit eget? Og kunne du i så fald genkende det? Læg mærke til hvordan ansigtsudtrykket var. Var det smukt, hårdt, grimt eller venligt? Læg mærke til din følelse omkring ansigtet – måske vil din opfattelse af dig selv afspejles i, om du brød dig om ansigtet eller det frastødte dig.

At møde sin fjende ansigt til ansigt, vil næsten altid betyde at du er nødt til at tage en konfrontation i det vågne liv, hvor svært det end vil være. Tænk over om du har nogle uafklarede konfrontationer, som vil lette dig, hvis du får dem afklaret.

Du kan opleve kun at se fx et hoved i din drøm. Altså et hoved uden krop. Umiddelbart kunne du tro at dette havde noget med halshugning, amputering at gøre, men drømme er ikke så smålige at et hoved nødvendigvis skal hænge sammen med en krop. Drømmene viser dig kun de vigtige detaljer og hvis kroppen er uden betydning ift det du drømmer om, så kan hovedet i drømmens verden sagtens klare sig uden en krop. Din drøm fortæller dig blot at det er hovedet som er interessant.

At se et forvrænget ansigt – En usædvanlig hændelse.
At se et pænt ansigt: – Se jalousi.
At se et sminket ansigt – Falskhed, noget skjult.
At se et blegt, hvidt ansigtBegravelse | Sygdom.
At skjule et ansigt – Falske rygter – Sladder
At slå et ansigt – Se vrede.
At vaske et ansigt – Noget nyt, en ny begyndelse.

Se også: Kroppen 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.