Drømmesymbol Mobning (Sladder)

Drøm om at mobbe

At drømme man blive mobbet, er symbol på selvmedlidenhed som udspringer af sårbarhed. I den indre virkelighed vil mobning optræde når du oplever spændinger i dig selv. Måske mellem tanke og handling, måske noget andet. Spændinger er tilstede og bliver symboliseret ved at en i drømmen driller/håner en anden. Det er et af de mest præcise billeder på selvundertrykkelse.

Hvis du selv er mobberen er det symbol på følelsen af selvundertrykkelse. Når en person ikke tillader sig at være sig selv, eller er meget usikker på sig selv, vil der være tendenser til at projicere denne selvundertrykkelse ud i verden – og det går dermed ud over andre. En der mobber sidder i spændetrøjen og vil ikke tillade andre at være forskellig, og prøver via mobning at få andre til at sidde i spændetrøje også.

Det er vigtigt at finde andre symboler i drømmen. Hvem mobbede dig? Fandt mobningen sted på din arbejdsplads, eller er der tale om dine børn som enten mobber eller bliver mobbet?

Se også: Fange | Flok | Håndjern | GrusomhedJantelovenMetaforer | Nemesis | OfferTriumf | Flok | Rygte | SelvkontrolYdmyge

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.