Drømmesymbol Cigaretter

dreams-rygning-mandDrøm om at ryge cigaretter har de samme fallos betydninger som drøm om at ryge cigarer, men oftest er der andre årsager end de seksuelle til at vi drømmer om cigaretter. Hvor det tidligere var tilladt at ryge i det offentlige rum, er det nu forbudt i restauranter, værtshuse, ja sågar også nogle strande, parker, og byer tillader ikke offentlig rygning. Rygere er således blevet udstødte, de er ikke velkommen blandt os andre – har det at være udstødt, stigmatiseret noget at gøre med din drøm om cigaretter?

Kampagner mod rygning, hjælp til rygestop, forebyggelse af rygestart og beskyttelse mod passiv rygning, har taget et helt kolossalt omfang. Regelsættet er ganske omfattende og overalt ses skilte med at rygning er forbudt. I Singapore får man enorme bøder for at smide en cigaret og selv det at ryge i eget hjem anses for en katastrofe for værdien af boligen.

Alle disse regler – hvor fornuftige de så end er – har måske vækket en lille oprører i dig? En trang til at vise at ingen skal bestemme sådan over dig eller andre. I så fald kan rygning i dine drømme tolkes som et oprør med autoriteter, vise at du godt selv kan bestemme hvad der er rigtigt.

Se også: Cigar | Fallos | Rygning | Røg | Sigmund Freud

 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.