Drømmesymbol Diktator

drom-diktatorEn diktator repræsenterer en autoritetsfigur i dit vågne liv, så du må se på disse og din holdning til dem. Drømmen kan meget vel henvise dig til at du føler dig undertrykt, spærret inde eller begrænset, og symbolet henviser på at du i så fald bør gøre oprør.

Se på hvem diktatoren var i drømmen. Havde vedkommende en virkelig eksistens? Måske er det din egen diktator der sidder på din skulder og dirigerer med dig, og drømmen henviser i så fald til at du skal være blidere mod dig selv, leve dit liv fuldt ud og gøre som du har lyst til. Livsudfoldelse og frihed. Mærk dine følelser når du vågner, og tænk over andre symboler i drømmen.

Husk også at en drøm om diktator kan være positiv. Nogle gange skal vi have et vink med en vognstang, nogle gange skal tingene skæres helt ud i pap før beskeden ryger ind på lystavlen og vi erkender der må handling og beslutninger til. Hvad var budskabet som diktatoren i din drøm repræsenterede? måske er drømmen et budskab fra din underbevidsthed om at handling er påkrævet – nu!

Se også: Autoriteter |  Oprører | Parade | Politiker | Professioner | Psykopat | Regering | Triumf

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.