Drømmesymbol Elevator

dreams-elevatorEn elevator er en anden måde at rejse på. Den vil bringe dig op eller ned. Drømmen kan sige noget om dine materielle fremskridt. Hvis du drømmer om at du sidder fast i en elevator, kan det måske afspejle en oplevelse af, at du sidder fast i din udvikling, og drømmen vil her opfordre dig til at komme videre.

At køre op og ned i en elevator: Betyder som hovedregel en seksuel handling, se på om dette er tilfældet. En elevator, der stiger op: Kan bringe indhold fra det ubevidste op i din bevidste tilstand, og derved brine uforløste tanker til overfladen, og mindske forvirring og kaos i dine tanker. Elevator, der stiger ned og sidder fast: Betyder at du bevæger dig ned i din underbevidsthed, og hvis elevatoren sidder fast betyder dette at du er fastklemt i din underbevidsthed og ikke er i stand til at finde svarene, som du søger. Det kan også betyde en henvisning til stagnation. Så du må se på alle aspekter af drømmen, og læg mærke til dine følelser når du vågner. Var du bange? Ude af den? i Panik?

Det er også vigtigt at se på hvor elevatoren befandt sig, – var det et hospital? I så fald hentyder drømmen til dit helbred. Var det i et stort højhus, så se på hvem du eventuelt skulle besøge, – vedkommende kan repræsentere den del af dig der skal hjælpe dig op og frem.

Ligeledes er der stor forskel på tolkningen alt efter hvilken type elevator der var tale om. Var det en mad-elevator, en vare-elevator? Og hvilken stand havde elevatoren? Var du bange for din sikkerhed da du tog elevatoren?

Se også: Bygninger | Klaustrofobi | Transportmidler

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.