Drømmesymbol Engel

drom-engelAt møde en engel i drømme er et meget stærkt drømmesymbol, især hvis du er meget spirituel, kristen eller har en anden overbevisende tro. Engel betyder sendebud fra Gud, og det er vigtigt at du ser på din drømmeengel, og lytter hvad englen sagde eller gjorde. Der kan ligge et yderst vigtigt budskab til dig her, – se på om du kan huske hvordan din engel optrådte, var det en kvindelig eller mandlig figur? Det kan henvise til din feminine side eller din maskuline side, som englen opfordrer dig til at vise opmærksomhed.

Engle optræder ofte i en drøm, hvis vi er ulykkelige, i vildrede – de er vores hjælpere, de er altid med os, hvad enten vi er bevidste om det eller ej. Vi har alle vores skytsengel som hjælper og guider os i livet. Drømmen kan opfordre dig til at lytte mere til din indre stemme, din intuition – men den kan også opfordre dig til via meditation at kalde på din skytsengel og spørge denne til råds hvis du er faret vild, er rådvild eller gået i stå.

Læg mærke til dine følelser omkring englen i drømmen. Var du ærefrygtig? Tryg? Glad? Eller havde du en følelse af, at dette symbol er noget pjat? Men blot det at du slår det op her på siden fortæller, at der er en side af dig der alligevel er interesseret i at finde ud af betydningen af drømmen, så prøv eventuelt at tegne din engel, og mediter på din tegning – det vil ofte skabe en anderledes kontakt til din skytsengel, bane vejen til at forstå englens sprog, når den taler til dig eller viser dig vej.

Se også: BønFeSkytsånd | Kors | Kristus | Buddha | Kirke | Overnaturligt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.