Drømmesymbol Fly

dreams-fly-01

Ofte har drømme om flyvemaskiner noget at gøre transport. Vi ønsker at blive transporteret et andet sted hen, ønsker at flygte væk fra den nuværende situation. Har du længsler mod noget nyt? Drømme om fly er altså ofte drømme om rejser. Men drømmen kan også repræsentere dit forhold til fly. Er du imponeret over disse store maskiner, der er i stand til at rejse sig og holde sig i luftrummet? Drømmen kan også henvise til et projekt du har i dit vågne liv og afspejler omstændighederne for dette projekt.

Se på din holdning til fly, hvor flyet stod, om det var i luften og hvordan du betragter dette at flyve. Måske har du en holdning inde i dig der siger at mennesker ikke har noget at gøre i himmelrummet, og hvis dette er tilfældet er der tale om at flyet i din drøm repræsenterer noget som du faktisk mener er uacceptabelt. Find de andre drømmesymboler, og kæd dem sammen for den rette tolkning.

At kigge på et fly i luften – En længsel efter noget.

At være sammenpresset i et fly – Et tvunget fælleskab.

Et fly der lander – Noget er på vej til dig

Et fly der letter – Noget er på vej væk fra dig – kan også være en byrde, en forhindring der forsvinder.

Se også: Falde, at | Faldskærm | Flyve | Frit fald | Kompas | Luftangreb | Lufthavn | Signaler | Transportmidler | Vinger

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.