Drømmesymbol Faldskærm

dreams-faldskarm

At flyve og luftelementet er forbundet til vores visioner og forestillinger. Drømmer du måske om at springe ud med faldskærm? Så antyder drømmen sikkert, at du er klar til at prøve ambitioner af. Men drømmen kan også fortælle dig noget om at du er klar til at prøve forskellige grænser af med dig selv, for at styrke din selvtillid og mod? Så drømmen kan være bekræftende – Læg mærke til om faldskærmen foldede sig ud, og om du sprang med andre. Hvad sprang du fra, en helikopter eller et fly?

Læg også mærke til faldskærmens farve og læg især mærke til dine følelser under drømmen. Var du bange? Angst? Var der nogen der opfordrede dig kraftigt til at springe i faldskærm, kan drømmen henvise til at der er nogen der har ambitioner på dine vegne, og her må du bedømme om “du har dig selv med” i at opnå dine mål. Læg mærke til om du følte en glad overvindelse bagefter? Angst? Eller drømmen gav dig nyt liv til dine fremtidige mål og projekter!

Se også: Baglæns | Falde, at | Flugt | Forfulgt | Gå,  at | Krampe | Køre | Løbe. at,  | Transportmidler | Kropsbevægelser | Flyve | Springe | Balancere | Fly | Flyve

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.