Drømmesymbol Løbe, at

dreams-lobe

At løbe i drømme og ingen vegne komme er noget de fleste oplever i deres drømme og gerne mareridtsagtigt. Det mareridtsagtige opstår som udtryk for det spændingsfelt der er mellem at tro man kan løbe fra noget i sig selv (eller sig selv) og det højere bevidste prøver via dette drømmebillede at vise at vi kan løbe alt hvad remmer og tøj kan holde, vi er ikke i stand til at løbe fra os selv. Det vi forsøger at løbe fra vil ofte være noget vi tror er ganske forfærdeligt at skulle se i øjnene, men drømmene vil lige så ofte vise at hvis vi stopper op, vender os mod “det” vi løber fra så bliver vi vist at det faktisk er gode og stærke udviklingsmuligheder.

Løber du efter noget i din drøm er der formentlig tale om længsler, begær, et ønske om at det du løber efter, bliver en del af dig, supplere din personlighed.

Hvis man løber med nogen, og har det sjovt, og sammen med dem slipper fra den/det man løber fra yder det på at du gerne vil have andre til at lægge afstand fra det I løber væk fra. Det kan være en gruppe, en ide, en opfattelse og lign. Du vil gerne have andre med på dit hold, andre til at dele dine overbevisninger.

Hvis du løber for sjov, er ude at jogge nyder turen og friheden, at kroppen er i vigør, kan det pege på at du netop burde gøre dette noget mere i dit vågne liv, altså passe på din krop, være i fysik god form, passe på dig selv. Det kan dog også pege på en længsel efter bare at løbe væk fra det hele, smide tøjlerne. Se nærmere på helheden i din drøm og du finder svaret.

Se også: Baglæns | Falde, at | Flugt | Forfulgt | Gå,  at | Krampe | Køre | Transportmidler | Kropsbevægelser |  Afstand | Bevægelse | Forhindring | Klister | Kviksand | Rulletrappe

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.