Drømmesymbol Gladiator

dreams-gladiator

En gladiator (af latin gladius, et sværd) var en slave, krigsfange eller professionel kriger, der sloges mod andre gladiatorer, vilde dyr og slaver. Nogle meldte sig frivilligt som gladiator for at sikre familien det daglige brød, selv om de vidste, at det kunne koste dem livet. Kampene fandt sted i arenaer over hele Romerriget, med Colosseum i Rom som det mest berømte. Den gladiator, der i dag huskes bedst, er Spartacus, der i 73 f.Kr anstiftede et slaveoprør, som blev nedkæmpet af Crassus.

At drømme om gladiatorer betyder oftest sorg og bekymring.

At drømme at du er en gladiator betyder at du føler dig håbløs, underlegen og besejret. Hvis en single fyr drømmer, at han stille op til at blive gladiator er det tegn på en nyfunden frihed. Hvis du drømmer om andre, som er klædt ud som gladiatorer betyder det, at du bruger megen tid på at studere andres forhold. At drømme om løver og andre dyr i en gladiator arena betyder at du skal være opmærksom på at falde for uventet “lokkemad” fra andre.

Dig, som ufrivillig gladiator – Du er bange for at blive lokket i en fælde.

Dig, som tilskuer til en gladiatorkamp – Du føler dig udenfor indflydelse overfor en konflikt, en problemstilling mellem to parter.

Se også: Dyr | Fangelejr | Fange | Slagsmål | Rustning

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.