Drømmesymbol Helvede

dreams-helvede

Himmel og helvede er to sider af samme sag! Helvede repræsenterer oftest en frygt for konsekvensen af en handling du har foretaget i dit vågne liv. Venter du på at blive straffet? Mange af os er blevet truet med helvede, især i den kristne tro; “hvis du ikke gør….. kommer du i helvede når du dør”, så se på om drømmen indeholder elementer af trusler – enten dine egne mod dig selv, eller mod andre.

Hvordan forholder du dig til begrebet “helvede”. Det er af yderst vigtighed, at du gør dig klart om Helvede er et sted man kommer hen, hvis man ikke opfylder andres forventninger, eller Helvede ikke spiller nogen særlig rolle for dig i dit vågne liv. Hvad fandt du i Helvede? Mødte du nogen du kender?

Helvede er ofte noget man ryger ned i, – se på om du er på vej ned ad i dine projekter eller dit kærlighedsliv. Måske føler du dig simpelthen blot tappet for energi. Men mest sandsynligt er tolkningen, at du mener du fortjener straf, tænk derfor andre symboler i drømmen igennem, og læg mærke til dine følelser når du vågner!

Se også: Djævlen | Fange | Forsvinde | Henrettelse | Himmel | Rædsel | Straf

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.