Drømmesymbol Hospital

dreams-hospital

Hospitalet repræsenterer, ligesom alle andre bygninger, – dig selv, din indre bolig – så det er meget vigtigt at gøre dig klart om du var patient eller læge/sygeplejerske/portør eller hvilken anledning du havde på hospitalet. Hospitalet kan, hvis du er patient, også symbolisere, at du har brug for omsorg og kærlig pleje, måske allermest af dig selv. Hvis du er læge i drømmen, kan det hentyde til at du måske behøver mere autoritet i dit fundament i dit vågne liv. Hvis du er sygeplejerske i din drøm, kan det være at din underbevidsthed forsøger at fortælle dig, at nogen i din omgangskreds har brug for din hjælp.

Hvis du i drømmen arbejdede som portør, der kører med senge ad lange snørklede gange, fortæller drømmen noget helt andet, og har et helt andet aspekt at gå ud fra: Nemlig, bør du spørge dig selv om du er på rette spor, hvad er det du bærer rundt på? Kan du finde vej? Er du bange for sygdom? Er du bange for at nogen af dine nærmeste er syge? Forsøg at huske dine følelser omkring drømmen når du vågner, og find også ud af hvordan dit hospital så ud. Hvilken årstid var det?

Se også: Ambulance | Besvime | Blind | Bygninger | DødenLæge | Medicin | NarkoseProfessioner | RullestolTransportmidler | Sygdomme

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.