Drømmesymbol Hungersnød

dreams-hunger

En drøm om at besøge et hungerramt område, eller blot at se dette i en fjernsynsudsendelse, et billede i en avis, kan ganske enkelt være et udtryk for din medfølelse. Men det er mere sandsynligt at drømmen siger noget om at du mangler næring – dog sandsynligvis ikke fysisk næring. Du hungrer sikkert mere efter kærlighed, hengivenhed, eller et rigere følelsesliv.

Det kan være at du føler dig følelsesmæssigt udhungret. Måske har du behov for nye kulturelle eller intellektuelle interesser, der kunne give næring til dit følelsesliv og give dig åndelig tilfredsstillelse. Gør en indsats for at finde ud af hvor hungersnøden egentlig er, hvilke områder af dit liv, din personlighed, er det som sulter?

Hungersnøden kan også henvise til det land som det foregår i. Eller rettere dine forbindelser, din associationer til dette land. Det kan også være en som du kender der er meget optaget af hungersnød og i så fald henviser drømmesymbolet altså således til vedkommende.

Se også: AfmagringEksil | Emigration | Fremtid | Frivillig | Frygt | Fælde | Fængsel | HøstLandegrænse | Opsynsmand | Politi | Politiker | Slave | SultViktualierum

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.