Drømmesymbol Husmor

dreams-husmor

Fortolkningen heraf afhænger meget af hvad du synes om det at være husmor. Hvis du føler dig godt tilpas i denne rolle, kunne drømmen bekræftige dig i det rigtige i at være hjemmets og familiens omdrejningspunkt. Men måske er det en henvisning til hele din personlighed (se bygninger og huse) og ikke blot det huslige. Hvis husmoren i din drøm var meget dominerende er det måske en hentydning til en autoritet i dit liv, måske en som dominerer dit liv, din mor måske?

I øvrigt er der stor forskel på hvordan vi opfatter ord og således også hvorledes de skal tolkes i drømme. Eksempelvis ordet husmor er sammensat af “hus” og “mor”. Man kunne også have benyttet “Hjemmegående” eller  “Børnepasser” eller “Huslig” – Det er ikke tilfældigt hvilke ord du kommer til at tænke på når du forsøger at huske dine drømme.

Det er således ikke nødvendigvis selve rollen som husmor der er vigtig for tydningen, men mere hvorledes du tænker omkring de funktioner som en husmor traditionelt opfylder – at få vasket tøj, passe børn, rengøring, lave mad, etc. Er dette nogle gøremål som du ikke synes bliver værdsat nok enten af dig selv eller andre?

Se også: Autoriteter | Beskyttelse | Bygninger og huse | Kvinder

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.