Drømmesymbol Kvinder

Drøm om at være kvinde

Som kvinder skal man spille mange roller, bære mange forskellige hatte, ofte flere på en gang – husmor, hustru, kone, være sexet og moderlig – alt afhængig af hvilke “rolle” du har i din drøm peger tolkningen mod netop hvad du opfatter ved de forskellige “roller”.

Drømme, hvor der optræder en eller flere drømme, henviser til din feminine side. Ofte er disse drømme også en afspejling af, hvorledes du har det med din mor. Hvis du selv er mor, kan drømmen fortælle dig noget om din måde at håndtere moderskabet på. Spørg dig selv hvordan du har det med kvinder. Og kvinden i din drøm – var det en kvinde du beundrede? I så fald kan drømmen symbolisere et idealbillede du måske har stillet op for dig selv, men som du ikke helt kan leve op til, og så vil det måske være en god ide at prøve at acceptere dig selv, sådan som du er.

Hvis du er mand der drømmer om kvinder, har det sandsynligvis noget at gøre med dit forhold til din mor. Tænk på hvordan du har det med din moder – om du stadig hænger fast i en form for moderbinding? Hvis du derimod drømte at kvinden spillede en seksuel rolle, kan drømmen være ønskeopfyldende. Er der en kvinde i dit vågne liv, som du gerne vil i nærmere kontakt med? Men også her, vil drømmen henvise til din feminine side. Husk dine følelser da du vågnede.

Se også: Anima og Animus | BørnFeminin | Husmor | Hustru | Kjole | Luder | Løssluppenhed | Mor | Mænd | Professioner | Sex | Yin og yang

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.