Drømmesymbol Kærlighed

dreams-love

Hvis du vågnede med en følelse af stærk kærlighed, er dette et vigtigt budskab til dig om at vise mere kærlighed i dit vågne liv. Det kan være til dig selv eller til andre mennesker, men det kan også henvise til kærlighed til jorden, mennesker på alle planer. Derfor er det vigtigt at se på hvem din kærlighed tilfaldt. Hvis du drømte at du betragtede nogle der havde stor kærlighed til hinanden, kan denne drøm udtrykke at der er et savn i dig selv efter at finde kærligheden.

Kærlighed og erotik hænger sammen, idet det ofte er på den måde vi viser vores kærlighed til hinanden, og danner den totale forening, så du bør også se på din seksualitet, om den fungerer optimalt eller du faktisk bærer rundt på et savn eller en længsel. Kærlighed til børn kan være en ønskeopfyldende drøm, men drømmen kan ganske enkelt også henvise og gøre dig opmærksom på, at du er et kærligt menneske og opfordre dig til at dele ud af denne stærke følelse.

Drøm om at modtage kærlighed – Noget i dig, en del af dig, et område i dit liv trænger til opmærksomhed.

Drøm om at give kærlighed – Formentlig en dagsrest. Der er nogle du godt kan lide og drømmen er blot et udtryk herfor.

Se også: Brud | Bryllup | Jalousi | Romantik | Samleje | Seksualitet

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.