Drømmesymbol Menneskemasser

dreams-gruppeDrømmer du om menneskemasser er det indledningsvis vigtig at du er opmærksom på din egen rolle i forhold til menneskemassen, fører du an, eller bliver du revet ufrivilligt med? Er du en del af menneskemassen, eller betragter du den udefra? Hvad er dine følelser; er du spændt, skræmt, kampklar eller hvordan er dine følelser, dit humør?

En meget almindelig følelse i drømme om menneskemasser er klaustrofobi og angst for ikke at kunne slippe væk. Det kan være en direkte reference til din livsform, eller det kan have noget at gøre med din alder og de følelser og forventninger du har til dit alderstrin.

Drømmer du at du selv er en i menneskemassen, kan det hentyde til et behov for at tilpasse sig; og føles det behageligt at blive revet med af mængden, kan det betyde at netop konformiteten i din hverdag gør dig harmonisk. Andre symboler i drømmen kan af- eller bekræfte dette.

Du bør ikke kun koncentrere dig om dine egne følelser i drømmen, men også om de omkringværendes holdning. Hvad foretog de sig? Alle mennesker er sammensat af mange følelser og aspekter og det vil ofte være således at hele menneskemassen viser forskellige dele af din personlighed og hvordan de har det.

Men drømmer man om en forsamling rerpræsenterer den næsten altid den offentlige mening. Hvis du var medlem af forsamlingen og gjorde som alle de andre kan dette være et tegn på at du ikke tænker eller handler selvstændig nok. Hvis der er noget der tyder på at menneskemassen repræsenterer det etablerede kan mængden, forsamlingen henvise til dine forældre eller personer i en autoritetsposition, lærere eller overordnede på arbejdet eller i samfundet.

Et hold er en gruppe af mennesker med et formål, en mission. De skal gennemfører noget som et fællesskab. Hvis du i din drøm var på vinderholdet kunne drømmen måske fortælle noget om at du er i besiddelse af indre styrke. Hvis du var utålmodig og ikke villig til at tage del i hold-ånden, kan det betyde at du har problemer med dine kolleger eller din familie, som du må se at få løst.

Se også: Team | Bikube  | Demonstration | Dobbeltgænger| Ekspedition | Klasse | Menneskemasser | Flok | Forsamling | Klaustrofobi | Klub | Parade

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.