Drømmesymbol Omflakken

Drømmesymbol flakke rundt

Hvis du drømmer at du flakker rundt, symboliserer drømmen oftest at du oplever en vis form for forvirring og har tabt orienteringen for tiden i dit vågne liv. Læg mærke til de omgivelser hvor du flakkede rundt, vejret, årstiden. Var du alene? Eller var I flere, der fulgtes? Sidstnævnte kan indikere, at der er andre mennesker indblandet i årsagen til din forvirring.

Man kan flakke rundt af fri vilje. Blot tage forskellige retninger og se hvor det fører en hen. Dette er et udtryk for at man søger forandring, søger inspiration, nye udfordringer.

Man kan også flakke rundt af ufri vilje. Her kan man ikke finde vej, man er desorienteret, svært ved at finde holdepunkter. Drømmen er i så fald præcis udtryk for netop dette. At du har svært ved at finde fodfæste, svært ved at beslutte dig for hvad du skal stole på, læne dig opad.

Se også: Kompas | Kort | Labyrint | Retning | Navigation |  Lande | Byer | Lænker | Omvej | Opdagelse | Rejse | StationFaret vild

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.