Drømmesymbol Navigere

dreams-ratDrømmer du om at navigere tyder dette på at du søger efter kontrol med din nuværende kurs. At du styrer igennem vanskeligheder og problemer i dit liv. Fulgte du den rette kurs, eller sejlede du på må og få?

Hvis det var en anden, der navigerede kunne den pågældende så repræsentere en autoritetsfigur? At være passager i en bil og have overladt styringen og navigeringen til andre tyder på at der er områder i dit liv hvor du skal genvinde tøjlerne og styringen.

Det kunne dog også sagtens være en del af dig som står for navigeringen – altså er fx fører i en bil, kaptajn på et skib – mens en anden del af dig er passagere på selvsamme fartøj. Her er der tale om at en del af dig gerne vil i en retning, mens en anden del gerne vil i en anden retning. I drømme vil det du støder på ofte være forskellige aspekter af dig selv. Du kan således sagtens optræde såvel som kaptajn, passager, navigatør, tilskuer, mv.

Se også: Bøje | ByerBådFaret vild | Flyde med | Flyde ovenpå | Fyrtårn | Gå, atHavetKompas | Kort | Labyrint | Navigation | LandeLænker | Omvej | Opdagelse | Rejse | Retning | Station

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.