Drømmesymbol Papir

Drøm om papir har ændret sig i takt med at vi i stigende grad kommunikere elektronisk, men stadig udformes vigtige dokumenter, aftaler i papirform så måske var det en vigtig aftale din drøm handlede om. Et blankt stykke papir er også stadig et tegn på at der ikke er noget indhold, at der er tale om et bluff. Et skrivebord fyldt med stabler af papir papir har traditionelt været indikationen af at her har man altså travlt / ineffektivt / bureaukrati / massevis af løse ender, men er til dels overtaget af andre symboler. Generelt peger drømme om en papirbunke dog stadig på at der er ting man endnu ikke har taget sig af.

Det kan i øvrigt tilføjes at det altid er en god ide at have lidt papir og et skriveredskab ved sin seng, således at man kan nedskrive stikord omkring hvad man drømmer enten om morgenen, eller hvis man vågner om natten. Dette vil både hjælpe dig til at huske dine drømme bedre, til at blive bedre til at tyde dem, samt at falde hurtigt i søvn igen, eftersom din hjerne nu ved at budskabet er placeret således at du kommer tilbage til det ved lejlighed.

Se også: Avis / Bog / Brev / Ord / Rapport / Skrive

Se også: Fest  | Gave | Indpakning | Nøgen | Pakke | Postbud | Æske

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.