Drømmesymbol Gave

dreams-indpakning

Dette drømmesymbol er et vigtigt budskab til dig. Pakkede du en gave ind kan det betyde at der er en form for kærlighed, som du ikke kan udtrykke. Hvis du forærede en gave væk, må du tænke over hvad gaven var. Men under alle omstændigheder er det symbol for hengivenhed og glæde. Hvis du modtager en gave, er det et symbol på at du får hjælp fra venner og bekendte, og at der er nogen der gerne vil dig det godt.

Gaver giver vi til højtider, jul, fødsel, fødselsdag – i det hele taget når nogen fortjener at blive fejret, så se på de andre symboler i drømmen, det kan være vigtige beskeder til dig. Se også på gavepapirets farve; det kan relatere til dit chakrasystem og pege på et område af dit liv der fortjener opmærksomhed.

Gaven kan dog også være noget du egentlig ikke vil have. Tænk fx. på gaver som folk selv har lavet og som du måske ikke synes passer helt ind i din stil, men som du alligvel må finde plads til. Eller en kat, en hundehvalp, etc. som du ikke ønsker dig. I så fald repræsentere gaven noget du ikke så gerne vil have i dit liv.

Se også: Flag | HøjtiderIndpakning | Julen | JulemandenPakke | Vin | Præmie | Gevinst

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.