Drømmesymbol Professor

Drøm om professor

En professor er som regel en autoritetsfigur. Her er noget ophøjet som man skal lytte efter. Her er mere tale om belæring end sjov indlæring. Der er noget alvorligt og seriøst forbundet med en professor. En professor er ekspert indenfor et område. Noget som virker uforståeligt for andre behersker professoren med lethed. Hvis disse karakteristika er tilfældet for professoren i din drøm, skal du spørge dig selv hvorfor professoren er så ophøjet.

Hvorfor kunne budskabet, undervisningen ikke formidles af en ven eller en anden du kender? Hvorfor skulle budskabet komme fra en ophøjet professor? Drømmen indikere at her er et budskab som skal tages seriøst. Måske du ikke lytter nok til et eller andet og drømmen er en opfordring til at du åbner dit perspektiv og undersøger dette område lidt nærmere.

Er det dig selv som er professoren kunne drømmen være omkring, at du ikke synes du bliver respekteret for din viden og kundskaber. Drømmen er i så fald et ønske om at gøre op hermed. Et ønske om at du manifestere dig lidt mere.

De fleste mennesker forbinder en professor med noget exentrisk, noget barnligt, men dog genialt. Var professoren i din drøm en underviser, og i så fald hvad var budskabet. Eller var han mere et sjovt indslag en gøgler? Havde professoren karaktertræk, som du kan identificere dig med?

Se også: Autoriteter | Eksamen | LærerProfessioner | SkolenSkoleklasse | Universitet | Vejleder

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.