Drømmesymbol Rundbold – Baseball

At tænker på sport er en fremragende metode til at falde i søvn! Man lukker automatisk andre tanker ude når man på den indre skærm afspiller dagens fodboldkamp eller etapen i cykelløbet eller hvordan stillingen i baseball kampen udvikledes sig. Og det er de løbske frie tanker, der tager os i én retning og dernæst i anden retning, som tit gør at vi ikke kan falde i søvn. Ved at gennemspille en sportskamp på den indre skærm fastlåser man sine tanker til kun at handle om dette og man falder lettere i søvn. Dette er for nogle mennesker årsagen til at de tit drømmer om sport, fx en baseball kamp, en fodboldkamp og lign.

At drømme om rundbold eller baseball indeholder de klassiske elementer fra enhver kamp: Vi har to hold, de kæmper mod hinanden, nogle er helte på hver deres hold, der er et regelsæt som skal overholdes, der er en træner som søger at motivere sit hold og der er en dommer, som sørger for at det hele forløber som det skal. Analysen går således på hvor du befandt dig i hele dette setup.

Se også: Fallos | Legetøj | Rundbold, Baseball | Våben | Sport

Se også: Boldtræ / Dommer / Hold / Kamp / Modstander / Sport / Sportsdommer | Sport

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.