Drømmesymbol Tal nummer 9

Drøm om tal nr 9

Drøm om tal nr. 9. Drømmer du om et bestemt tal så er tolkningen først og fremmest hvad du forbinder med dette tal. Selve tallet vil have en bestemt betydning hvis vi kigger på det fx. numerologisk. Men hvis du drømmer om et bestemt tal, fordi dette er er husnummeret for  jeres sommerhus, eller det er husnummeret for dit barndomshjem, så er det denne vej tolkningen går. Ligeledes hvis tallet er det antal du husker omkring en sammenkomst, så er det denne sammenkomst som drømmen søger at spore dig ind på, og ikke så meget tallet og dets betydning i sig selv.

Tal nr. 9 i forbindelse med engletal – Ideen om engletal er at englene ønsker at hjælpe os og vejlede os. De kommunikerer med os gennem tanker som ideer, muligheder og tegn på vores vej. Således også i drømme og via tal. Fx et bestemt tidspunkt, der kommer igen og igen i drømmen, et bestemt husnummer, et bestemt telefon nr. eller lign. Betydningen af disse engletal kan man slå op og dermed få hjælp til at tyde beskeden.

Tal nr. 9 i forbindelse med numerologi – benyttes til fortolkning af hvilke energier, der er tilknyttet din person. Dette sker ud fra hvordan tallet er repræsenteret i din numerologiske profil. Således er betydningen af tal nr. 9 afhængig af hvilken position det har i dit numeroskop – om det er dit tal for livslektie, motivation, faldgruppe, etc.

Vil du vide mere om numerologi så tag et kig i vores omfattende gratis sektion om numerologi. Husk at tal har forskellig betydning alt efter om du er indenfor numerologi, Engletal, etc. I forbindelse med drømmetydning er betydningen af tal, som oftest det du forbinder med det pågældende tal. Og altså således ikke en på forhånd defineret betydning.

Kort sagt er tolkning af tal nummer 9 i en drøm afhængig af i hvilken forbindelse  tallet optrådte. Du skal derfor forsøge at huske tilbage og finde ud af hvad du forbinder med det tal du drømte om. Dette vil give dig den tolkning som din drøm forsøger at spore dig ind på.

Se også: Nummer | TalleneTidspunkter | Tal nr. 0  | Tal nr. 1 | Tal nr. 2 | Tal nr. 3 | Tal nr. 4 | Tal nr. 5 | Tal nr. 6 | Tal nr 7 | Tal nr. 8

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.