Drømmesymbol Vase

dreams-vase

En vase er et vanskeligt drømmesymbol. Det er en dagligdags ting som sagtens kan optræde i din drøm uden at have betydning. Ligesom en stol, lampe, bord, gulvtæppe, etc kan du i drømmen bruge en vase til at definere et værelse – det kunne være hvilket som helst værelse da både stue, køkken, spisestue, soveværelse etc. ofte har sådanne ting.

Så vasen kunne blot være i din drøm for at du kan orientere dig. Ligesom når du skal definere en væg i din drøm så hænger du noget op på væggen. Dette er for at definere overfor dig selv at der er tale om en væg og billederne, udsmykningen behøver altså ikke have betydning i sig selv.

Hvis du i drømmen virkelig bemærker vasen har den en betydning. Hvis du fx har udstyret den med en farve som du lægger specielt mærke til, hvis du undre dig over hvorfor i alverden der står en vase et uventet sted, vasen er et fremmede element, som du ikke selv har købt eller placeret og lignende. Her skal du undersøge beskaffenheden af vasen nærmere – farve, motiv, stilart, prisklasse, materiale, er den vandtæt, er der skår i, etc.

Indholdet af vasen. Selve indholdet af vasen er også interessant. Var det intet indhold? Var der friske smukke blomster, eller hang der falmede tørrede blomster ud over kanten? Dette er et hint fra dine drømme omkring hvorledes et bestemt område af dit liv har det lige nu. Dette fx. dit kærlighedsliv, din karriere, din økonomi.

Se også: Kande | BlomsterMælk | RevneVand | Vin

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.