Drømmesymbol Mælk

Drøm om mælk

Drømme om mælk symboliserer ofte, en hentydning til moderinstinktet. Hvis du gav nogen mælk at drikke, handler det måske om din evne og overskud til at yde andre mennesker støtte og styrke. Hvis du selv drak mælk, kan det betyde at du for tiden har ekstra brug for næring, måske både psykisk og fysisk. Men drømmen kan også fortælle dig at nogen har brug for din venlighed.

En drøm hvori mælk optræder som det primære symbol kan også symbolisere at du måske føler dig drænet for tiden? Hvis du er kvinde der har en drøm om at du ikke har mere mælk i brysterne til at nære dit barn (måske dit indre barn) kan det tyde på at du er ved at trække dig tilbage fra den sympatiske og støttende rolle. Og der kan ligge en opfordring heri om at det vil være godt for dig at trække dig for en stund. At give mælk til sin baby er et bekræftende symbol, men hvis du ikke kan få børn kan sådan en drøm være ganske forfærdelig og indeholde stor længsel.

Mælk er ofte et symbol for sæd. Altså en relation til fallos og den seksuelle agt, begær, lyst.

Se også: BrystFallos | Fløde | Kande | Ko | Køleskab | Made, at | Madlavning |  Mad og drikke | Sæd | Sex |  Ymer

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.