Drømmesymbol Bryster

dreams-brysterBetydning af drøm om bryster afhænger helt af hvem der drømmer og hvorledes brysterne optrådte i drømmen. Bryst er symbol på det kvindelige og det moderlige. Blottede bryster kan være et symbol på frihed, eller trangen til at være mere fri.

Skønt drømmetydning ofte gør en dyd ud af at vise hvorledes seksuelle symboler som fx. strittende bryster, eller lange sexede ben, sjældent har en seksuel betydning, så kan drømmesymboler da også være lige nøjagtig det som de udgiver sig for. En drøm om bryster, store svulmende bryster, eller små faste bryster kan udmærket være udtryk for et begær. Bryster kan også pege i retning af moderbinding, eller en længsel efter dengang man blev ammet, nogle sørgede for at passe på og give mad.

Kvinder der drømmer om større bryster kan pege på et ønske om at være mere seksuel attraktiv, eller styrke de kvindelige sider af personligheden. Det kan også pege på en frygt for alderdom, hvor brysterne skrumper ind og ikke længere kan fungere hverken som seksuelt objekt, eller til at amme, give næring til andre.

Det afgørende for betydningen er hvordan brysterne optrådte i din drøm. Altså helheden af din drøm og hvorledes du havde det med at kigge på brysterne; følte du begær, frastødte de dig, fx fordi det var falske silikone bryster, eller havde du lyst til at blotte dine egne bryster og løbe nøgen rundt?

Se også: Begær | Ben | Liderlig | Mælk | Nøgen | Sex

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.