Drømmesymbol Yacht

Yacht var oprindeligt betegnelsen for et hurtigt enmastet sejlskib, der blev anvendt af den hollandske flåde til at forfølge pirater i lavvandede farvande. Efter Charles II af England valgte dette fartøj til at fragte ham fra Holland til Storbritannien til sin genindsættelse på tronen i 1660, blev yacht betegnelse for et skib, der fragter vigtige personer. En yacht kan være såvel en sejlbåd som en motorbåd. Er længden under 12 meter (39 fod) benyttes almindeligvis benævnelsen Cruiser. Er længden over 24 meter (79 fod) bruges benævnelsen Superyacht og MegaYacht henviser generelt til enhver yacht over 50 meter (164 fod) – Så ved du det og kan orientere dig om hvilken type yacht du befinder dig på i din drøm!

Drøm om en yacht peger først og fremmest på rigdom og magt, men hvor var du henne på yachten? Stod du på kommandobroen og i så fald hvordan var det at være kaptajn på en yacht? Synes du det var mega sejt, toppen af kransekagen, helt naturligt at det var dit kølvand som kølede de andre ned og rent faktisk på tiden at du endelig kunne høste frugterne af din store indsats? – eller var det lidt underligt og måske med en snert af dårlig samvittighed over at forbrænde flere hundrede liter brændstof i timen?

Vi forbinder en yacht med meget rige mennesker, stor magt og indflydelse. Monaco. Aristoteles Onassis med høj cigarføring, bikinipiger der solbader og paparazzier der sværmer omkring for at tage afslørende fotos. Men hvor var du i alt dette? Var du kokken om bord?, måske en af paparazzierne? Var du ved at blive sejlet ned af en yacht?

Se også: Båd / Sejlbåd / Søens folk / Tømmerflåde

Se også: TømmerflådeSejlbåd | Sejl | Skib | Yacht | TransportmidlerBølger | Drive, at drive med | Fiske | Kahyt | Mast | Sømand | Søsætning

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.