Tarotkort Otte Mønter8 MØNTER

Overordnet betydning
Otte Mønter indikerer en tid med hårdt arbejde, engagement, flid og dedikation. Den indsats, du lægger på, vil ikke være forgæves, da dit hårde arbejde vil betale sig og føre til resultater, belønninger eller opfyldelse af dine mål. Undervejs kan det virke kedeligt og hårdt, men du er på randen af at opnå stor succes, så du må ikke give op.

Beskrivelse: Otte mønter viser en arbejder, der sidder overskrævs på en bænk og arbejder energisk på at præge mønterne. I hånden har han hammer og mejsel. De mønter, han allerede er færdig med, hænger på en stolpe foran ham. Manden er i fuld gang med at gøre de sidste mønter færdige.

Kortet symboliserer en entusiastisk periode, hvor man som lærling eller studerende ønsker at forpligtige sig selv til og opøve færdigheder i en ny form for studie eller arbejde.

Denne entusiasme eller periode kan indtræde når som helst i livet. Kortet repræsenterer en person, der enten har skiftet retning i livet, eller som nu er gået i gang med at arbejde hårdt for det, han ønsker sig.

Tolkning: Kortet viser noget om, at tidspunktet nu er godt, hvis du vil hellige dig studier eller arbejde på et specifikt projekt. Det kunne være at udvikle evner eller talenter i en speciel retning eller arbejde mod en drøm og at fuldbyrde dit potentiale i en bestemt retning. Kortet fortæller dig, at det, som stræber mod udfoldelse i dig, er rigtigt og nok skal bringe dig rigdom og glæde.

Vær dog påpasselig og undersøg først omhyggeligt, om du har ro nok på dig selv samt fysisk og økonomisk overskud til at kaste dig ud i de nye foretagender. Kortet står for omtanke og fortæller også, at du ikke behøver at fremskynde noget.

Alt kommer til dig og udfolder sig på rette tid og sted. Kortet fortæller dig, at du vil finde opfyldelse og tilfredsstillelse ved at hellige dig arbejdet og ved at fordybe dig i arbejdet så meget som muligt. Hvis du ikke allerede ser arbejde som en leg, er det tid til at lære det og praktisere det.

Nøgleord: Andre ord, som karakteriserer otte mønter er: arbejde, udholdenhed, udfoldelse, omhu, omtanke, arbejdsmetoder, vejen til målet, selvdisciplin, den studerende, nyt arbejde, nyt job, selvstændig erhverv, bygning af forretning, handel, engagement, koncentration, succes, gennemførelse, ambition, tillid, resultater, belønninger, opnåelse af mål, stipendium, kvalifikationer.

Tal: I de næste otte uger eller måneder bør du fokusere. Tidspunktet nu er godt, hvis du vil hellige dig studier eller arbejde på et specifikt projekt. Succes venter hvis du er vedholdende og fokuseret.

Affirmation: Jeg udfolder mig selv gennem arbejde. Jeg finder fuldbyrdelse gennem mit arbejde. Jeg giver mig selv i arbejdet.

coins_08-marseilles

Tarot of Marseille
Fournier

coins_08-visconti-1

Visconti
Yale University

tarot-italien-coins-08

Italiensk tarotsæt
Lo Scarabeo

DE 78 TAROTKORT

DEN STORE ARKANA
0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
SVÆRD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
STOKKE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
MØNTER
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
BÆGRE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

TAROTOPLÆG
Prøv selv at lægge tarotkort

Tarot oplæg - 1 kort
TAROTOPLÆG - 1 KORT Tarot oplæg - 3 kort
TAROTOPLÆG - 3 KORT