Dronning af SværdSVÆRDENES DRONNING

Overordnet betydning
Tarotkort Droning af Sværd indikere at en ældre kvinde vil beskytte dig eller hjælpe dig med at overvinde et problem. Som person repræsenterer dronningen af ​​sværd en moden feminin person, der måske har kendt tab eller lidelse selv og har fået meget indre styrke og visdom fra sine oplevelser. Hun er en der altid vil forsvare dem, der ikke kan forsvare sig. Kortet peger imod at du vil modtage konstruktiv kritik fra nogen, og du bør lytte nøje hertil.

Beskrivelse: Sværdenes Dronning viser en kvinde – dronningen – siddende på sin smukt udsmykkede trone i naturen. I den ene hånd holder hun et sværd , den anden hånd har hun løftet som for at hilse nogen eller noget i møde. Hendes ansigt er strengt, og hendes blik er fast.

På hovedet bærer hun en krone, om skuldrene en kappe med påsyede skyer. Kappen og tronen forbinder hende med luftelementet. Kortet symboliserer den stolte stærke moder. Dronningen er beslutsom og karakterfast.

Tolkning: Sværdenes Dronning symboliserer det retfærdighedssøgende intellekt. Det repræsenterer en oplevelse af sorg og af ensomhed over gamle problemer. Lærdommen her ligger formentlig i at lære at bære sine sorger, at være med sine sorger og for at håndtere dem finde styrke og visdom i tidligere erfaringer. Det viser os noget, om at man bedst møder bekymringer og smertefulde minder med mod, tålmodighed og accept.

Kortet står for, at de masker vi bærer, de roller og adfærdsmønstre vi har, på den ene side beskytter og skjuler os, og på den anden side også holder os adskilt fra os selv og andre. Kortet henviser desuden til, at det måske er på tide, at se på værdier af de roller, masker og adfærdsmønstre du selv har. Dette kan medføre pinefulde indsigter, men den klarhed, du opnår, vil gøre dig fri.

Nøgleord: Andre ord, der karakteriserer Sværdenes Dronning er: objektiv tænkning, objektiv klarhed, rådgiver, visdom, ærlig, beskyttende, uafhængig, snak, kommunikativ, vittig, morsom, principiel, fair, konstruktiv kritik, stærk, finurlig, realistisk, objektiv, kræsen, sofistikeret, mor.

Affirmation: Jeg finder ro i min væren. Jeg er med min fortid, nutid og fremtid.

swords_13-Cary-Yale

Visconti
Yale University

tarot-italien-sverd-13

Italiensk tarotsæt
Lo Scarabeo

swords_13-marseilles

Tarot of Marseille
Fournier

tarot-oswald-swords-13

Oswald Wirth
US Games

Sværdenes Dronning (engelsk: Queen of Swords, italiensk Regina di Spade) ses ovenfor i fire versioner. Cary-Yale Visconti tarotkort fra omkring 1420’erne er hovedsagelig designet ud fra at skulle være smukke og gengive venner og familie. Det smukke gamle italienske tarotsæt har ligeledes sin hovedvægt på det kunsteriske udtryk. Marseille tarotkort er enkle da disse blev fremstillet så de egnede sig til trætryk. Oswald Wirth indvarsler nedtoning af kristne symboler og mere inspiration fra det okkulte, via skrifter især af Éliphas Lévi. Det okkulte kom herfra til at præge hvorledes tarotkort blev illustreret. Mest berømt er Rider-Waite tarotkort med massevis af symbolik fra Egypten, den jødiske kabbala, astrologien, alkymien og frimurerne.

DE 78 TAROTKORT

DEN STORE ARKANA
0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
SVÆRD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
STOKKE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
MØNTER
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
BÆGRE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

TAROTOPLÆG
Prøv selv at lægge tarotkort

Tarot oplæg - 1 kort
TAROTOPLÆG - 1 KORT Tarot oplæg - 3 kort
TAROTOPLÆG - 3 KORT