la-wands-0044 STOKKE

Overordnet betydning
Den overordnede betydning af Fire Stokke er glade familier, fester, overraskelser. Man har opnået noget eller står på tærsklen hertil. Man kommer hjem, genforening, føler sig velkommen og støttet.

Beskrivelse: Fire Stokke viser en port lavet af fire stokke. Stokkene er prydet med en blomsterkrans, frugter og bånd for oven – som for at skabe en portal. Et glad jublende par ses på den anden side af stokkene; de bærer blomsterkranse i deres hår og holder blomsterbuketter i deres løftede arme.

Det lader til, at deres hævede arme både udtrykker en vinken til betragteren og en jubel. Der er feststemning, og der ses tillige mennesker, der forlader festscenen og går hen imod borgen i baggrunden.

Kortet har gul baggrund, der indikerer den lyse og lette stemning, der er over begivenheden eller situationen. Kortet symboliserer selvfølgelig først og fremmest festligholdelse og fejring af begivenheder – så som høstfest, rejsegilde, kandidatgilde, sommerfest og housewarming. Det indikerer, at det er tid for taksigelse og til at være modtagelig og taknemmelig.

Tolkning: Fire Stokke viser, at du har tilendebragt et godt stykke arbejde, og du nu kan tillade dig at puste ud og nyde situationen. Det kunne være, du skulle overveje at holde dit eget ritual, som kunne markere overgangen – enten i form af en fest eller en ferie. Kortet står for fuldendelse. Det skal vise, at der er en kreds, der er sluttet. De modsætninger og perspektiver, der eventuelt har været på et projekt, mødes nu og forbindes i et centrum eller midtpunkt. Kortet viser, at det er tiden for forening og fuldstændiggørelse, men dermed også muligheden for en ny begyndelse.

Når du trækker dette kort, er det således et tegn på, at noget er ved at fuldendes, og at der er et ønske om at begynde noget nyt. Fire stokke indikerer også noget om en evne til at se holistisk på tingene. Set i dette perspektiv er kortet forholdsvis behageligt, fordi det henviser til en rar tid, du kan nyde. Og samtidig kan det være godt at huske på, at du efter denne periode nødvendigvis igen må vende tilbage til din daglige rutiner, arbejde, projektet og relationer.

Men hver ting til sin tid. Den gunstige tid og energi, der ligger i kortet, vil også med fordel kunne bruges til at blive afklaret i forhold, hvor der er problemer med at komme nærmere folk, tilslutte sig en gruppe og i det hele taget dele din energi med andre.

Nøgleord: Andre ord, der beskriver Fire Stokke, er: velfortjent festlighed, en glædens tid, dans, latter, åbne døre, fordomsfrihed, afsluttet arbejde, ankomst, held og skønhed, glade familier, gensyn, hjemkomst, festligheder, overraskelser, fester, bryllupper, familie kommer sammen, samfundsånd, teamwork, succes, velstand, stabilitet, sikkerhed, at være stolt af resultater

Tal: Fire er tallet for realitet og stabilitet. I de næste fire uger eller måneder vil det være let for dig at fuldende anliggender og samtidig gå i nye retninger.

Astrologi: Venus i Vædderen. Det er tid til at vise/opleve kærlighed og nydelse overfor det fuldbyrdede og erkendelsen af, at noget nyt må iværksættes.

Affirmation: Jeg glædes over livet. Jeg forstår at fejre mine triumfer. Jeg afslutter det gamle og byder det nye velkommen. Jeg er afklaret.

wands_04-marseilles

Tarot of Marseille
Fournier

wands_04-visconti

Visconti
Yale University

tarot-italien-stokke-04

Italiensk tarotsæt
Lo Scarabeo

DE 78 TAROTKORT

DEN STORE ARKANA
0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
SVÆRD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
STOKKE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
MØNTER
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
BÆGRE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

TAROTOPLÆG
Prøv selv at lægge tarotkort

Tarot oplæg - 1 kort
TAROTOPLÆG - 1 KORT Tarot oplæg - 3 kort
TAROTOPLÆG - 3 KORT