Grundkursus
Spirituel
Spiritualitet i hverdagen

På en klar og forståelig måde, præsenteres hvad det betyder at være et spirituelt menneske. Du får den ligefremme udgave, hvor essensen af begreberne trækkes frem, og spiritualitet hverken forherliges eller nedgøres. Her gives både fortalere og kritikere en mulighed for at komme til orde, således, at du får det bedst mulige grundlag for at kunne danne dine egne meninger.

Hvad der sker for dig i dag, i morgen og resten af livet, er ud fra en spirituel tankegang, noget du selv vælger. De hændelser og oplevelser, der kommer vores vej, er energier vi selv har tiltrukket. Lykken er derfor noget vi alle kan arbejde med. Vi er selv ansvarlige for vores subjektive velvære. Glæden er et bevidst valg. Spiritualitet kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg her i livet. Hjælpe dig til at begynde at stole på din intuition og guide dig imod lykke og velfærd.

Hvis du følger den spirituelle vej, vil du opnå fremgang i din karriere, sikre din velstand, lykke i dine relationer med omverden, og ro med dig selv. Kort sagt et lykkeligt liv. Lyder det ikke storartet.

Spiritualitet kan være vejen til at gøre dig glad, rig og lykkelig. Og det er en nem vej. Spiritualitet viser vejen til hvorledes vi kan blive lykkelige mennesker blot ved at tænke en smule anderledes. Spiritualitet kan hjælpe os med styrke til at finde vores ståsted i verden og give os energien til at gøre det lille ekstra, der skaber vores succes.

Clairvoyance

Du skal passe på
ikke at gå i vejen
for dig selv

Ud fra et spirituelt synsvinkel er lykken et bevidst valg. Du vælger selv hvor megen glæde og rigdom du vil have ind i dit liv. Hvis du blot læner dig tilbage og vente på hvad der nu end skal ske, for alting er jo fastlagt på forhånd – så sker der i bedste fald ikke rigtig noget. Hvis du vælger at benytte spiritualitet til eksistentiel eskapisme og selvbedrag, er dette lige præcis hvad du får.

Det spirituelle vil rigtig gerne hjælpe dig til lykke, rigdom og fremgang på alle plan, men det er dig, som må starte udviklingen. Du skal starte lavinen selv. Give heldet en chance for at ramme dig. Det spirituelle blomstrer først når du acceptere tilstedeværelsen af en fri tænkning – med al dens kompleksitet og modsætninger – og giver spiritualitet en mulighed for at være til stede i dit liv.

Vi kommer hele vejen rundt
Efter dette lynkursus ved du hvad spiritualitet er
og du kan selv navigere frit

Definition på spiritualitet – Østerlandsk og vesterlandsk tænkning – Starten på den spirituelle rejse – Det grundlæggende energibegreb – Aura – Chakra – Healing – De overjordiske væsener – Hekse – Kiromanti – Pendulering – Profeter & profetier – Clairvoyance – Tarotkort – Numerologi – I Ching – Drømmetydning – Sten og krystaller – Spiritualitet og fysisk sundhed – Ayurveda – Faste og udrensning – Biorytmer – Meridianerne – Akupunktur – Zoneterapi – Meditation – Kinesisk astrologi – Vestlig astrologi – Feng Shui – Den ny tidsalder – De Opstegne Mestre – Shamanisme – Spirituel udviklingsmodel og meget mere.

NetSpirit kursus

Underviser

Herbert C. Brandt
Du er i gode hænder. Din underviser er Herbert Brandt, der har mere end 30 års erfarring med spiritualitet. Udgiver af adskillige bøger om spiritualitet og grundlægger af NetSpirit.

Steder og Datoer

Aarhus – Lørdag den 9 maj – kl. 10-14, Sydhavnen
Aarhus – Søndag den 10 maj – kl. 10-14, Sydhavnen
København
– Lørdag den 23 maj – kl. 10-14, Indiakaj
København
– Søndag den 24 maj – kl. 10-14, Indiakaj

Forplejning

Fri økologisk kaffe & The

NetSpirit

TILMELDING

Det er muligt at opdele betaling i to rater af 490 kr.
Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før.

 

WEEKEND KURSUS
LÆR SPIRITUALITET AT KENDE
Spirituel kursus weekend
OVERSIGT
KURSER, FOREDRAG
NetSpirit serviceydelser